کتابخانه تحقیق

تاريخچه شركت تهران همبرگر ، فرمولاسيون همبرگر در ايران، فرمولاسيون خارجي همبرگر،
اطلاعیه های سایت

DOC
تاریخچه شرکت تهران همبرگر
امتیاز 4.00 ( 1 رای )
doc
آذر ۹, ۱۳۹۶
110 صفحه ورد
200,000 ریال
خرید Word

تاریخچه شرکت تهران همبرگر


تاریخچه شرکت تهران همبرگر

گزارش کارآموزی، قابل ویرایش در قالب ۱۱۰ صفحه ورد به همراه فلوچارت و توضیحات در مورد تاریخچه شرکت تهران همبرگر فرآورده های گوشتی مام،فرمولاسیون همبرگر در ایران، فرمولاسیون خارجی همبرگر، تقلب در فرآورردهای گوشتی، متدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشت،بسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران ) و… می باشد.

تکنولوژی تولید همبرگر:

همبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries  شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده که اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور کلی درکشورهای مختلف من جمله ایران طی تکنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط کرده پس از شکل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید…

عوامل مؤثر بر استحکام خمیر همبرگر:

فرآورده های گوشتی عموماً به عنوان امولسیون های گوشتی مطرح می باشند امولسیون های گوشت شامل یک ماتریکس عضله و تارهای بافت پیوندی و یا بخش هایی از تارهاست که درمحیط آبی معلق شده و حاوی پروتئین های محلول و سایر اجزاء عضله ای محلول دیگر است…

متدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشت:

برای افزایش طول عمر نگهداری گوشت و فرآورده های گوشتی آن استفاده از یک یا چند روش نگهداری ضروری است متداول ترین روش دراز مدت که عمر فروشگاهی یا مفید گوشت را افزایش می‌دهد نگهداری در یخچال است که با استفاده از دماهای بین ۵۰c و ۲۰c- اطلاق می‌گردد…

تقلب در فرآورده های گوشتی:

اضافه کردن مواد ازته غیر پروتئینی به نحوی که در آزمون های کنترل مقدار ازت بالاتر به نظر برسد،اضافه کردن پودر استخوان به فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، مخلوط کردن گوشت با گوشت حیوان های ارزان قیمت….



نوشته شده توسط : مریم محمدی



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.